Gå til hovedindhold
  • Madpakker hos Smag&Lær, Folkemødet på Bornholm
    Madpakker hos Smag&Lær, Folkemødet på Bornholm

Du er her

Pimp din madpakke: Her er de gode tips

Artikel Så er det tid til madpakker. Søger du inspiration til at få maksimal velsmag i frokostpausen for store og små, så dyk ned i disse tips.

Start med brød og pimp den med noget sprødt, noget blødt, noget rødt og noget grønt.

Sådan begynder opskriften på succes i madpakken. Her i vedhæftede dokument kan du finde alle tips og opskrifter fra Smag for Livets eksperter.

 

Omtalt i artiklen

Lektor, cand.brom, projektleder

Fokusområde: Håndværk

Anette Kamuk er medlem af Smag for Livets centerledelse.

Anette Kamuk er lektor og projektleder på Ernæring- og Sundhedsuddannelsen ved Professionshøjskolen Absalon. Hun har særlig ekspertise i fødevarer og måltider, fødevaresikkerhed, sensorik, mikrobiologi, produktudvikling og innovation.

Lektor, cand.brom.

Fokusområde: Håndværk

Birthe Kofoed Mortensen er koordinator på semesteret Fødevarer, måltider og produktion ved Professionshøjskolen Absalons Ernæring- og Sundhedsuddannelse.

Hun har erfaring fra både kvalitetskontrol og produktudvikling samt rådgivning om mad og måltider.