Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Michael Bom Frøst, leder af Nordic Food Lab, taler om velsmag på Kulinarisk Sydfyn. Foto: Eva Rymann
    Michael Bom Frøst, leder af Nordic Food Lab, taler om velsmag på Kulinarisk Sydfyn. Foto: Eva Rymann

Du er her

Kulinarisk Sydfyn: Sæt velsmagen forrest

Søger...

Info

26. juni 2016

Smag for Livets arrangementer er gratis, men der skal betales entre til fødevaremarkedet under Kulinarisk Sydfyn.

Entré til fødevaremarkedet:
Pris 50 kr. per person for begge dage, 25. og 26. juni 2016 kl. 10 - 17.
Børn under 12 år gratis adgang.

Begivenhed Lederen af Nordic Food Lab, sensoriker Michael Bom Frøst, holder foredraget "Deliciousness – Sæt velsmagen forrest” under Kulinarisk Sydfyn. Det er gratis at deltage

Forankret i Norden skaber vi forbindelse mellem kultur og økologi, det nye og det gamle. Gennem brug af ideer og håndværk skaber vi nye teknikker og ny viden. Nordic Food Lab er et not-for-profit open-source laboratorium, som viser et bredere perspektiv på den spiselige del af naturen og verden.

Mad er ikke blot godt at spise, men også godt til at lære og til at tænke. Ved at bruge det, har vi potentialet til fundamentalt at ændre den måde fremtidige generationer tænker om mad, viden og smag.
Nordic Food Lab er en del af Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet.

Foredraget finder sted i Folkehøjskolen ved Kulinarisk Sydfyn. Det er gratis at overvære foredraget, men vi anbefaler at bestille en (gratis) billet for at sikre sig en plads.

Tilmelding via dette link

Adresse: 
Kulinarisk Sydfyn
5700 Svendborg
Danmark