Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Foto: By cyclonebill (Toast med pighvarrogn, urter og eddikestøv) [CC BY-SA 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons
    Foto: By cyclonebill (Toast med pighvarrogn, urter og eddikestøv) [CC BY-SA 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons

Du er her

Ny Nordisk Mad - Kulinariske og sproglige konstruktioner af 'det nordiske'

Søger...

Info

21. september 2017

Jonatan Leer har i samarbejde med Nordisk Ministerråd og Nordisk Sprogkoordination arrangeret en aften med oplæg og debat om betydningen af den sproglige iscenesættelse af 'det nordiske'.

Det foregår d. 21. september kl. 19.30-21.00.

Arrangementet er åbent for alle og er gratis, samt inkluderer smagsprøver. Tilmelding kan ske via sprogfest [at] fnfnorden.org

Læs mere her.

 

Adresse: 
Remisen på Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus
Danmark