Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Grøn mad med masser af umami. Foto: Jonas Drotner Mouritsen.
    Grøn mad med masser af umami. Foto: Jonas Drotner Mouritsen.

Du er her

Science for foodies: Grøn mad med masser af umami

Begivenhed Smag for Livet inviterer gastronomiens fagfolk og foodies til workshop om tilberedning af grøntsager og svampe, så de udgør et fuldt måltid med umami og velsmag uden brug af kød.

Du får:

  • Indgående viden og eksempler på, hvordan umami og en spændende mundfølelse giver lyst til ikke bare at spise grønt, men også at spise mere af det
  • En lang række tips til, hvordan grøntsager, tang og svampe kan tilberedes, sammensættes og anrettes, så de bliver en sansemæssig oplevelse

Dem kan du møde på workshoppen:

Ole G. Mouritsen, professor i gastrofysik og kulinarisk fødevareinnovation ved Københavns Universitet.

Klavs Styrbæk, kok og indehaver af STYRBÆKS.

Kokken og professoren har gennem et langt og tæt samarbejde kombineret videnskaben og håndværket bag smag med det formål at formidle ypperlige smagsoplevelser og udnytte råvaremulighederne maksimalt.

Tilmelding:

Tilmelding foregår via UCL's webshop her og koster kr. 50 (til dækning af råvarer og materialer). Sidste frist for tilmelding er 11. september. 


Science for foodies er en serie workshops i GastroLab på Kold College i Odense, arrangeret af forsknings- og formidlingscenteret Smag for Livet. Her præsenterer eksperter i gasrtofysik, madhåndværk og smag nyeste viden og konkrete metoder til køkkenet, både privat og professionelt.

Adresse: 
GastroLab
Kold College
Landbrugsvej 55
5260 Odense S
Danmark