Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

SmagsCamp på Hotel- og Restaurantskolen i Valby

Begivenhed Kom med på smagscamp i sommerferien og gå på opdagelse i gastronomiens verden på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Er du mellem 13 og 15 år kan du få skærpet smagssansen, styrket dine kokkeskills og pirret nysgerrigheden i faglokalerne på Hotel- og Restaurantskolen. Her står de dygtigste kokke fra skolen og smagsforskere fra Smag for Livet klar til at modtage dig til Danmarks første smagscamp.

Campen foregår i dagene 2.-4. juli, hver dag fra kl. 9:00 til 14:00 og er for både nysgerrige nørder og nybegyndere.

Kommer du med, kan du udforske disse emner:

  • BLØDT BRØD OG SEJ DEJ
    Hvad sker der, når dejen hæver, og hvad skal der til, for at brødet bliver blødt, sejt eller sprødt?
     
  • ÆGGEVIDEN OG FLØDESKUM
    Hvordan pisker du æggehvide og fløde til stift skum? Prøv kræfter med den luftigste af alle desserter: Pavlova.
     
  • HAVETS HEMMELIGHEDER
    Findes der blæksprutter i Danmark? Kan de spises? Og hvad smager de af?

Til sidst må hele familien smage med på alt det, du har lavet og lært.

Pris: 299 kr. inkl. frokost og snacks. Prisen dækker forplejning og råvarer.

Tilmeld dig her

Adresse: 
Hotel- og Restaurantskolen
Vigerslev Allé 18
2500 Valby
Danmark