Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Tsukemono og smagen af japansk mad. Foto: clanchou from Seiyukaku Yamato-ya Hotel in Miyanoshita, Hakone, Kanagawa (Flickr) [CC BY 2.0], Wikimedia Commons
    Tsukemono og smagen af japansk mad. Foto: clanchou from Seiyukaku Yamato-ya Hotel in Miyanoshita, Hakone, Kanagawa (Flickr) [CC BY 2.0], Wikimedia Commons

Du er her

Tsukemono og smagen af japansk mad

Søger...

Info

23. februar 2017

I anledning af den japanske ambassades 150års jubilæum holder Smag for Livets centerleder, Ole G. Mouritsen, foredrag for Club Nippons medlemmer og elever og lærere ved Hotel- og Restaurantskolen i Valby, hvor han fortæller om tsukemono (japanske syltede grøntsager) og smagen af japansk mad.

Adresse: 
Club Nippon
Den Japanske Ambassade i Danmark
Havneholmen 25 9F
1561 København
Danmark