Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Udsnit af materialet “Smagen af Jul”, som det vil se ud i den kommende app.
    Udsnit af materialet “Smagen af Jul”, som det vil se ud i den kommende app.

Du er her

Velkommen til Smag for Livets undervisningsmaterialer

Undervisningsmateriale Smag for Livets e-læringsspecialister er i fuld gang med at udvikle materiale til en ny app med læremidler til en lang række af folkeskolens fag

Glæd dig!

Til marts udkommer Smag for Livets nye materialeplatform, hvor du vil finde læremidler, der retter sig mod en bred vifte af folkeskolens fagrække.

Platformen udkommer både på vores hjemmeside (lige her!) og som app til tablet og smartphone.

Materialerne er i første omgang målrettet dig, som underviser i den danske folkeskole og ønsker en inspirerende og intuitiv tilgang til både undervisning og didaktik samt navigering i materialerne på selve platformen. I anden omgang vil der også udkomme materialer til bl.a. gymnasiet og kokkeuddannelsen. Det hele vil være gratis for dig at drage i anvendelse.

I Smag for Livets undervisningsmaterialer er det et afgørende princip, at de enkelte undervisningsaktivteter inddrager smag som et æstetisk element, som enten kan udgøre målsætningen for selve læringen (læring OM smag) eller som en læringsmæssig driver for anden faglig læring (læring MED smag). Vi modtager gerne både kontakt [at] smagforlivet.dk (subject: Vedr.%20undervisningsmateriale) (feedback og forslag her.)

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen i vores nye undervisningsunivers!

 

Omtalt i artiklen

E-læringskonsulent

Thomas er ansat som e-læringskonsulent ved Smag for Livet og har til opgave at udvikle læremidler, som kan bruges i undervisningen både i folkeskolen, i gymnasiet og på de uddannelsesinstitutioner, hvor undervisere uddannes. I udgangspunktet sigtes mod digitale læremidler, som kan anvendes på en række af de mest udbredte platforme, men også analoge materialer kan udvikles.

Således er Thomas Brahe manden bag Smag for Livets gratis app til lærere, Fag med Smag.

Thomas er uddannet folkeskolelærer og har en kandidatgrad i pædagogisk sociologi, samt kompetencer inden for webudvikling og brugerinterfaces.
Cand.pæd. i didaktik, læremiddelredaktør
 

Cathrine Terkelsen er smagsambassadør og ansat som projektmedarbejder og  læremiddelredaktør i Smag for Livet. Her har hun til opgave at udvikle og redigere læremidler, som skal bruges i bl.a. folkeskolens undervisning. Læremidlerne er tilgængelige i Smag for Livets gratis app til lærere, Fag med Smag.

Cathrine underviser derudover i faget Madkundskab på Læreruddannelsen Fyn.

Cathrine er cand.pæd. i didaktik (dansk) og desuden uddannet lærer med linjefag i madkundskab, idræt, svømning og dansk.

I sit speciale har hun fordybet sig i, hvordan smagsoplevelser kan inddrages i skriveaktiviteter i danskundervisningen.