Gå til hovedindhold
  • Smagens Dag sætter i år fokus på grundsmagene. Foto: Stagbird
    Smagens Dag sætter i år fokus på grundsmagene. Foto: Stagbird

Du er her

Workshops fra Smagens Dag 2016: Smag smagen

Undervisningsmateriale Grundsmagene er temaet i årets Smagens Dag på skoler over hele landet. Find materialet her.

Smagens Dag finder sted sidste onsdag i september og har været en årlig begivenhed på landets skoler siden 1992.

Årets tema er grundsmagene - samlet under overskriften Smag smagen.

Smag for Livets Kirsten Marie Pedersen er den ene af to hovedkræfter bag det gratis undervisningsmateriale med workshops, lærervejledning og ideer til smageøvelser, som er udviklet til Smagens Dag.

Det hele bliver tilbudt til skolerne i et gratis nyt undervisningsmateriale med syv spændende workshops. Du kan hente årets nye undervisningsmateriale med temaet "Smag smagen” fra Smagens Dags hjemmeside.

Omtalt i artiklen

Lektor, master i sundhedspædagogik

Kirsten Marie Pedersen er uddannet lærer og master i sundhedspædagogik. Frem til sin pension arbejdede hun som lektor i madkundskab på University College Lillebælt (nu UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole), hvor hun uddannede madkundskabslærere, udviklede læremidler og arbejdede for både Smagens Dag og Madkamp – DM i Madkundskab, foruden en stadig meget aktiv rolle i Smag for Livets undervisnings- og formidlingsaktiviteter.

Kirsten Marie Pedersen er udnævnt til smagsambassadør for sit arbejde i Smag for Livet.