Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

UDSOLGT: Gastrocamp - skarp på smag

Info

05. - 07. august 2019
Begivenhed Kom med på gastrocamp i sommerferien og gå på opdagelse i gastronomiens verden sammen med nogle af Danmarks bedste kokke, bagere og smagsforskere.

NB. Billetter til gastrocampen er udsolgt. 

Er du mellem 10 og 14 år kan du få skærpet smagssansen i faglokalerne på Kold College og pirret nysgerrigheden i gastrolaboratoriet hos Smag for Livet. De dygtigste kokke, bagere og smagsforskere er klar til at modtage dig til Danmarks første gastrocamp med smagen i centrum.

Campen foregår i dagene 5.-7. august, hver dag fra kl. 9.00 til 15.00 og er for både nysgerrige nørder og nybegyndere. Kommer du med, kan du udforske disse emner:

  • SMAG EFTER BEHAG: Hvorfor smager maden, som den gør, og hvordan kan du få det til at smage, som du bedst kan lide det?
     
  • BOLLER DER HOLDER: Hvad sker der, når dejen hæver, og hvad skal der til, for at brødet bliver sprødt, luftigt og lækkert?
     
  • KOK AMOK: Hvad er smagsforskellen, når du snitter, skærer eller slicer? Og hvad betyder tilberedning, farve og anretning i forhold til madoplevelsen?

Afslutningsvis må professor i gastrofysik Ole G. Mouritsen og din familie smage med på alt det, du har lavet og lært.

Pris: 299 kr. inkl. frokost og snacks. Prisen dækker forplejning og råvarer.

Tilmeld dig senest d. 24/6.

Campen er et samarbejde mellem Kold College og Smag for Livet.

Adresse: 
Kold College
Landbrugsvej 55
5260 Odense S
Danmark