Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Creative Tastebuds 2020: Exploring how our sense of taste can save the planet

Begivenhed Creative Tastebuds, et unikt symposium for både forskere, praktikere og andre smagsinteresserede, vender tilbage i maj 2020 på Aarhus Teater.

Den 11.-12. maj 2020 afholdes det innovative og tværfaglige symposium "Creative Tastebuds 2020: Exploring how our sense of taste can save the planet".

Første udgave af Creative Tastebuds fandt sted i forbindelse med kulturby-året 2017 i Aarhus og var så stor en succes, at Smag for Livet i et samarbejde med Aarhus Universitet og Institute of Meals nu gør det igen.

Temaet for Creative Tastebuds 2020 er smag og bæredygtighed. Forskere, kokke, designere m.m. vil sammen med alle deltagere undersøge og forsøge at svare på, hvordan vores smag kan være med til at sikre nye og mere bæredygtige madvalg for både mennesker og planet.

Mere information om programmet og mulighed for at bidrage følger – og du kan holde dig opdateret på creativetastebuds.dk og facebook.com/creativetastebuds.

Vil du med, så tilmeld dig her. Prisen er kr. 1.800 for tilmelding før 15. januar 2020, kr. 2.400 for tilmelding før 1. april 2020 og kr. 2.800 for tilmelding før 1. maj 2020.

 

Charles Spence, David Sutton og Marije Vogelzang på scenen på Aarhus Teater under Creative Tastebuds 2017.

 

Adresse: 
Aarhus Teater
Teatergaden
8000 Aarhus C
Danmark