Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Smagsoplevelser

Tværfaglig
Kok 1. år
Kok 2. år
Kok 3. år
Kok 4. år
Forfattere:  Eva Rymann, Mikael Schneider

Aktiviteter i forløbet

Vi ved alle sammen, hvordan det føles at være lækkersulten. Sød smag, cremede teksturer og komplekse dufte kan gøre os lykkelige. Men hvad indebærer lækkersult egentlig? Dette uddrag fra bogen "Sådan smager børn" gør dig klogere på lækkersult.
Fag
Tværfaglig
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • Smagsoplevelser
  • Madglæde
Aktivitetstyper
  • -
  • Tværfaglig
  • Kok 1. år
  • Kok 2. år
  • Kok 3. år
  • Kok 4. år
  • Smagsoplevelser
  • Madglæde
Når vi presses til at spise noget, vi har modvilje mod, kan det tænde for en grundlæggende følelse af afsky. Men hvad er afsky egentlig? Og hvordan kan vi forholde os til det? I dette uddrag af bogen "Sådan smager børn" kan du lære mere om følelsen af afsky.
Fag
Tværfaglig
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • Smagsoplevelser
Aktivitetstyper
  • -
  • Tværfaglig
  • Kok 1. år
  • Kok 2. år
  • Kok 3. år
  • Kok 4. år
  • Smagsoplevelser