Ingredienser:
- 1 bundt forårsløg
- 200 g frisk koriander
- 400 g frisk dild
- 800 g persille
- 2 fed hvidløg
- 6 æg
- 1 spsk. mel
- 1 tsk. salt og peber
- 1/2 tsk. gurkemeje
- Olivenolie til stegning
Fremgangsmåde:
- Hak forårsløg, koriander, dild, persille og hvidløg fint.
- Pisk æggene med mel, salt, peber og gurkemeje.
- Rør de hakkede krydderurter i æggemassen.
- Steg omeletten i olie ved svag varme. Når æggemassen er stivnet på toppen vendes den og brunes gylden.
Tip: Kuku sabzi ses også tilberedt med hakkede, let ristede valnødder og berberis-bær.
Omtalt i artiklen
Simon Sørensen er uddannet kok og faglærer ved TECHCollege Food i Aalborg. Her underviser han kokkeelever og er træner og holdleder for erhvervsskolens konkurrencehold.
Han er en del af Smag for Livets centerledelse, hvor han bl.a. er tovholder for de fødevarefaglige erhvervsuddannelser, som er partnere i Smag for Livet.
Fokusområde: Læring
Liselotte Hedegaard er medlem af Smag for Livets centerledelse. Hun er ansat ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, hvor hun varetager projektledelsen af UCLs arbejde i Smag for Livet.
Liselotte Hedegaard har en baggrund i filosofi. Hendes forskningsinteresser retter sig mod sanseerfaring, særligt indenfor rammerne af fænomenologisk undersøgelse. I praksis arbejder hun med, hvordan sanseerfaring, specielt smag, kan anvendes i det pædagogiske og didaktiske arbejde.