Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Mød Smag for Livet

Søger...

2021

september

24. september
Smag for Livets forskere, faglærere og formidlere debatterer og udforsker ved dette års Madens Folkemøde, hvordan vi kan bruge smag til at udvikle bæredygtig mad(kultur). Det foregår både i egne og andres aktiviteter. Se hele programmet på www.madensfolkemoede.dk og Smag for Livets egne aktiviteter her: Workshops: Lær at smage & Umamificering af det grønne Fredag 8.00 – 14.00 for skoleklasser; herefter åbent for alle
Bemærk nye datoer: 27. - 28. september
How we picture, interpret, and communicate about food and taste based on our sensory perception. A two-day interdisciplinary symposium at the Royal Danish Academy of Sciences and Letters, Copenhagen, Denmark.
29. september
Smag for Livet støtter Smagens Dag, som finder sted hvert år på den sidste onsdag i september. I 2021 hedder temaet Smid ikke smagen ud. Her vil Smagens Dag sammen med Smag for Livet tilbyde undervisningsmateriale til madkundskabsfaget, både det obligatoriske og valgfaget med prøve - og invitere udvalgte klasser på køkkenfaglig undervisning på TechCollege i Aalborg, College360 i Silkeborg, Kold College i Odense og Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

oktober

28. - 30. oktober
Konferencen arrangeres af Food Studies Research Network og årets vært er Aarhus Universitet, ved Karen Wistoft og Lars Qvortrup. Se en kort præsentationsvideo om konferencen her og information om tilmelding, bidrag og program her. Årets temaer er: