Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Mød Smag for Livet

2019

april

24. - 30. april
Her vil I møde landets klogeste smagsforskere og dygtigste madhåndværkere. Sammen med dem får du mulighed for at eksperimentere med maden, udfolde dine kokkeskills og udnytte alle dine skarpe sanser til at undersøge videnskaben bag smag. Emnet er selvfølgelig æg, for med påsken er fulgt æg i lange baner – om de så er lavet af høns eller chokolade.

maj

10. - 11. maj
Madens Folkemøde er for alle, der interesserer sig for, hvad der rører sig i de danske køkkener. Tag del i Danmarks madfællesskab og deltag i debatter, talks og workshops om fødevarer, gastronomi, mad, landbrug og produktion.  Der vil også være et stort madmarked og et område for børn og unge. Smag for Livet deltager med følgende aktiviteter i samarbejde med KU FOOD:  Debat: Fremtidens kok
15. maj
Alle Fyns 4. – 6. klasser inviteres ud på det naturområde, der danner ramme om Campus Odense til en sjov og spændende dag med bevægelse, ny viden og læring. Dagen er fyldt med aktiviteter og mulighed for at fordybe sig i forskellige fagligheder. Dagen starter kl. 8.30 på Campustorvet SDU Odense. Herefter skal alle klasser ud på tre forskellige poster: En biologipost, en madpost og en bevægelsespost. Smag for Livet står klar til at tage imod jer i madposten, hvor I bliver klogere på jeres sanser og smag. 

juni

14. - 16. juni
Igen i år deltager Smag for Livet på Det Fynske Dyrskue i Odense. Sammen med vores smagsforskere og smagsformidlere kan du gå på opdagelse i smagens forunderlige verden. Mere information følger, så hold dig opdateret her og på Facebook. 
29. - 30. juni
Sæt kryds i kalenderen den 29.-30. juni, når sommerens sydfynske fødevaremarked skydes i gang. Smag for Livet står klar med spændende smagsoplevelser, og udfordrer din viden om smag. Vi glæder os til at se dig!  Mere information følger. 

august

5. - 7. august
NB. Billetter til gastrocampen er udsolgt.  Er du mellem 10 og 14 år kan du få skærpet smagssansen i faglokalerne på Kold College og pirret nysgerrigheden i gastrolaboratoriet hos Smag for Livet. De dygtigste kokke, bagere og smagsforskere er klar til at modtage dig til Danmarks første gastrocamp med smagen i centrum. Campen foregår i dagene 5.-7. august, hver dag fra kl. 9.00 til 15.00 og er for både nysgerrige nørder og nybegyndere. Kommer du med, kan du udforske disse emner:

september

6. - 8. september
Vi gentager successen og deltager endnu engang på Food Festivalen i Aarhus. Vores smagsforskere og smagsformidlere gør sig umage for at kunne tilbyde en række spændende oplevelser for madglade sjæle. Vi glæder os til at præsentere vores program, når arrangementet nærmer sig. Hold dig opdateret her og på Facebook. 

oktober

11. oktober
Til kulturnatten vil vores forskere og formidlere stå klar til at indvie madinteressede i en spændende verden af smag og smagsoplevelser. Vi har ikke fastlagt aktiviteterne endnu, men vi opdaterer informationerne her, så snart vi har dem på plads.  Start jeres efterårsferie med en sjov og anderledes oplevelse for hele familien. Vi glæder os til at se jer!