Gå til hovedindhold

Du er her

Mød Smag for Livet

2017

december

15. december
Julen og de særlige smage tilknyttet til denne højtid er glimrende eksempler på hvordan traditioner og traditionelle måltider kan fremkalde erindringer. Bare tænk på aromaen fra honningkager og glögg, duften af brændende lys og grannålene på juletræet, smagen af brun sovs og brunkartofler, eller mundfølelsen af risalamande. Ole G. Mouritsen holder juleforelæsning om 'The flavours of Christmas' for studerende og undervisere på Københavns Universitet den 15. december akkompagneret af smagsprøver på brunkager, glögg og risalamande med et gastrofysisk twist.
2018

april

10. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
11. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
12. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
17. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
18. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
19. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.
20. april
Smag for Livet og Smagens Dag er gået sammen om at lave kurset "Hvordan lærer børn at smage?". Det er et gratis kursus, der skal klæde lærere og pædagoger på til at leve op til de formelle krav om at undervise i smag og smagens dannelse. Gennem workshops vil man få inspiration og konkrete idéer til at arbejde med nye læremidler om smag til undervisningen. Programmet strækker sig fra kl. 9 - 16. Deltagerne vil modtage det endelige program et par uger før kursusdagen.