Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Mød Smag for Livet

2019

juni

20. juni
Den 20. juni kl. 10-12 byder Smag for Livet, UCL og Kold College velkommen i vores nye GastroLab, som er en kombination af et køkken og et laboratorium!  Program Velkomst ved professor Ole G. Mouritsen, Centerleder i Smag for Livet Sådan bruger du gastrolab i undervisningen ved gastrofysiker Morten Christensen Prøv selv gastrolab Tilmelding nødvendig - skriv til kontakt [at] smagforlivet.dk

juli

2. - 4. juli
Er du mellem 13 og 15 år kan du få skærpet smagssansen, styrket dine kokkeskills og pirret nysgerrigheden i faglokalerne på Hotel- og Restaurantskolen. Her står de dygtigste kokke fra skolen og smagsforskere fra Smag for Livet klar til at modtage dig til Danmarks første smagscamp. Campen foregår i dagene 2.-4. juli, hver dag fra kl. 9:00 til 14:00 og er for både nysgerrige nørder og nybegyndere. Kommer du med, kan du udforske disse emner:

august

5. - 7. august
NB. Billetter til gastrocampen er udsolgt.  Er du mellem 10 og 14 år kan du få skærpet smagssansen i faglokalerne på Kold College og pirret nysgerrigheden i gastrolaboratoriet hos Smag for Livet. De dygtigste kokke, bagere og smagsforskere er klar til at modtage dig til Danmarks første gastrocamp med smagen i centrum. Campen foregår i dagene 5.-7. august, hver dag fra kl. 9.00 til 15.00 og er for både nysgerrige nørder og nybegyndere. Kommer du med, kan du udforske disse emner:
22. august
Torsdag den 22. august afholder Smag for Livet præsentationen "Smag og eksistens" på Kulturmødet på Mors. I præsentationen belyses smag fra tre forskellige perspektiver: 

oktober

11. oktober
Til kulturnatten vil vores forskere og formidlere stå klar til at indvie madinteressede i en spændende verden af smag og smagsoplevelser. Vi har ikke fastlagt aktiviteterne endnu, men vi opdaterer informationerne her, så snart vi har dem på plads.  Start jeres efterårsferie med en sjov og anderledes oplevelse for hele familien. Vi glæder os til at se jer!
2020

maj

11. - 12. maj
Den 11.-12. maj 2020 afholder Creative Tastebuds 2.0 symposium. Mere information følger, så hold dig opdateret på creativetastebuds.dk og Facebook.