Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Mød Smag for Livet

2019

august

22. august
Torsdag den 22. august afholder Smag for Livet præsentationen "Smag og eksistens" på Kulturmødet på Mors. I præsentationen belyses smag fra tre forskellige perspektiver: 
23. august
Kig forbi, når Simon Sørensen og kokkeelever fra Techcollege afholder madværksted med fokus på smag og nordjyske råvarer. Se det fulde program for Nordjysk Madfestival her.

september

13. september
Igen i 2019 finder du Smag for Livet på SPIS! Odense Food Festival i Odense. Smag for Livets forskere og formidlere står klar sammen med Kold Colleges uddannelser inden for Mad og oplevelser og Jordbrug for at gøre dig klogere på smag og give dig spændende smagsoplevelser.  Mere information følger, så følg med her og på Facebook. 

oktober

11. oktober
Til kulturnatten vil vores forskere og formidlere stå klar til at indvie madinteressede i en spændende verden af smag og smagsoplevelser. Vi har ikke fastlagt aktiviteterne endnu, men vi opdaterer informationerne her, så snart vi har dem på plads.  Start jeres efterårsferie med en sjov og anderledes oplevelse for hele familien. Vi glæder os til at se jer!
2020

maj

11. maj
Den 11.-12. maj 2020 afholder Creative Tastebuds 2.0 symposium. Mere information følger, så hold dig opdateret på creativetastebuds.dk og Facebook.