Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Velkommen!

... til Fag med Smag – en original samling af udforskende, didaktiske læremidler med smag i centrum i alle fag. Du kan også hente app’en til iOS eller Android

Du er her

Statusmeddelelse

Gymnasiematerialer udkommer primo 2019

Kemiøvelser

Kemi
1
  • Kemi
  • 1. g
  • 2. g
  • 3. g
  • Ekstraktion
  • Tid
  • Temperatur
  • Volatilitet
  • Opløselighed
  • Aromastoffer
Kemi
1
  • Kemi
  • 1. g
  • 2. g
  • 3. g
  • Læs
  • Beskriv
  • Undersøg
  • Brunfarvning
  • Maillard
  • Oxidation
  • Enzymatisk
  • Temperatur
  • pH
  • Karamelisering
Kemi
1
  • Kemi
  • 1. g
  • 2. g
  • 3. g
  • Olfaktometri
  • pH
  • Titrering
  • Thioler

Forløb: Smagen af frugt og grønt: Smagsbegrebet undersøgt og overvejet

Dansk, Kemi
2
  • Dansk
  • Kemi
  • 1. g
  • 2. g
  • 3. g
  • Læs
  • Snak
  • Fremlæg
  • Tilbered
  • Smagsreceptorer
  • De fem grundsmage
  • Smagens psykologi
  • Aromastoffer
Dansk
9
  • Dansk
  • 1. g
  • Læs
  • Skriv
  • Snak
  • Skriv
  • Essay
  • Skriveøvelser
  • Litterær analyse
  • Essay
  • Skriveøvelser
Dansk, Kemi
8
  • Dansk
  • Kemi
  • 1. g
  • Aromastoffer
  • Estere

Forløb: Chokolade

Kemi
1
  • Kemi
  • 1. g
  • 2. g
  • 3. g
Dansk
2
  • Dansk
  • 1. g
  • 2. g
  • 3. g
  • Læs
  • Fortolk
  • Chokolade
  • Kommunikation
Kemi
1
  • Kemi