Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Velkommen!

... til Fag med Smag – en original samling af udforskende, didaktiske læremidler med smag i centrum i alle fag. Du kan også hente app’en til iOS eller Android

Du er her

Statusmeddelelse

Materialer til erhvervsskoler vil løbende blive udviklet og publiceret frem mod sommeren 2021

Undervisningsredskaber

Grundforløb: grundtilberedning
6
  • Grundforløb: grundtilberedning
  • Kok 1. år
  • Bag
  • Bag
  • Bag
  • Bag
  • Bag
  • Fødevarers naturfaglige egenskaber
  • Grundtilberedningsmetoder
UNDER UPLOAD. I dette undervisningsforløb skal eleverne arbejde med mel, eller nærmere... Læs mere

Brobygning

Grundforløb: grundtilberedning
1
  • Grundforløb: grundtilberedning
  • Skolebesøg
  • Smag
  • Tilbered
  • Snak
  • Sans
  • Se
  • Fremlæg
  • Udskær
  • De fem grundsmage
  • Råvarekendskab
  • Grundtilberedningsmetoder
  • Sensorik og kvalitetskriterier
  • Tekstur
En besøgsdag på en erhvervsskole - det kan f.eks. være kokkeuddannelsen eller... Læs mere

Under upload!

Grundforløb: grundtilberedning
1
  • Grundforløb: grundtilberedning
  • Kok 1. år
På vej.