Gå til hovedindhold

Du er her

Baggrundsviden: Smag fra naturen

Tværfaglig
Forfattere: 
Du finder her et udvalg af materialer fra Smag for Livet omhandlende smag i tilknytning til naturen. Teksterne hænger ikke nødvendigvis direkte sammen med bestemte undervisningsforløb men har en informativ baggrundskarakter for dig, som er nysgerrig på, hvordan naturligt forekommende råvarer m.v. kan indgå som en smagstilgang i forbindelse med fødevareproduktion og tilbredning af mad.

Aktiviteter i forløbet

Det er ikke hver dag i Danmark, der spises melorme eller tang. Men globalt set har vi knappe ressourcer, og det kan derfor blive nødvendigt i fremtiden at finde nye, alternative fødevarer. Men hvordan smager det egentligt, og hvad kan vi spise fra naturen?
Fag
Tværfaglig
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • Insekter
  • Tang
  • Tværfaglig
  • Insekter
  • Tang