Gå til hovedindhold

Du er her

Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev

Søger...

Smag for Livet er ikke længere aktivt som forsknings- og formidlingscenter. Smag for Livets arbejde er nu forankret i en række uddannelser inden for læring og pædagogik, forskning og udvikling og smagshåndværk. Desuden er netværket GastroLabCollege etableret mhp. at udvikle klimaundervisning til de fødevarefaglige erhvervsuddannelser. Du kan fortsat abonnere på nyhedsbrevet, der vil blive sendt ud cirka hver anden måned, når der er nyt relateret til det arbejde og den forskning og formidling, vi har lavet i Smag for Livet eller i GastroLabCollege.

Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev

* Påkrævet
Beskæftigelse

Ved tilmelding til Smag for Livets nyhedsbrev registreres dit navn og din e-mailadresse. Oplysningerne anvendes til at sende dig Smag for Livets nyhedsbrev. Desuden indsamler vi statistik over, hvordan nyhedsbrevet bliver brugt.

Oplysningerne gemmes hos vores databehandler (MailChimp). Enkelte medarbejdere hos Smag for Livet har adgang til listen over abonnenter og statistik. Oplysningerne om de enkelte abonnementer videregives ikke, og oplysningerne slettes med det samme, hvis du opsiger dit abonnement.

Opsigelse kan ske direkte fra ethvert fremsendt nyhedsbrev ved hjælp af ”Afmeld” linket. Du kan også henvende dig til kontakt [at] smagforlivet.dk for at blive slettet eller få mere information.

Du finder Smag for Livets tidligere nyhedsbreve her.