Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Foto: Pixabay

Du er her

En kulinarisk aften i blækspruttens tegn

Søger...

Info

21. november 2018
Begivenhed Professor Ole G. Mouritsen fortæller om blæksprutternes rolle i det japanske køkken, når han den 21. november gæster restaurant Goma. Mens Ole fortæller, byder Goma på en 8-retters tastingmenu med japansk-inspirerede retter med blæksprutte.

Blæksprutter er næringsrige og kan være velsmagende, og med den fortsatte vækst i verdens blækspruttepopulationer er der stort potentiale i at bruge dem gastronomisk. Få en unik smagsoplevelse og bliv klogere på den undervurderede havspise. 

Goma har sammensat en tastingmenu med lækre japansk-inspirerede retter med blæksprutte. Under arrangementet vil Smag for Livets professor i gastrofysik fortælle om blæksprutternes rolle i det japanske køkken.
Mød også sake-ekspert Peter Fogh, som vil introducere dig for en helt ny verden indenfor sake.

For 395,- byder Goma på 8 retter (vin og drikkevarer eksklusiv) samt en smagsprøve på en helt speciel saké til dagens anledning.

Billetter skal bestilles på info [at] goma.nu eller på telefon 66 14 45 00. 

OBS. Begrænset antal pladser.

Læs mere på goma.nu

Adresse: 
Restaurant Goma
Kongensgade 66-68
5000 Odense C
Danmark