Der er "jord-til-bord"-tema, når Klavs Styrbæk og Ole G. Mouritsen optræder på Det Fynske Dyrskue.
Her skal de bl.a. tilberede en røgeost af mælk, der er hentet kun 50 meter derfra - nemlig fra de malkekøer, som er udstillet på dyrskuet - og den bliver røget på lokale hemmeligheder.
Udover deres optræden med røgeost. inviterer Kokken og Professor Smag også på smagsskole, hvor dyrskuets gæster skal tilberede ting såsom 'Dyrskue-lægens natmad’, ‘Dyrskue-smør’, ‘Squash stegt som fiskefilet’ og ‘Grøn sol over dyrskuet’.
Sammen indtager de også Fødevaremarkedets scene for at tage gæsterne med genneme en række smagoplevelser - blandt andet smagen af dyrskue.
Kokken og Professoren i teltet: Lørdag d. 10. juni, kl. 12:45 og igen 15:15
Smagen af Dyrskue: Lørdag d. 10. juni, kl. 12:00 og kl. 14:30 samt søndag d. 11. juni kl. 13:30.