Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Symposium: Måltidet og måltiden

Søger...

Info

06. juni 2019
Begivenhed Den 6.-7. juni kan du deltage i et anderledes og udviklende kursusdøgn for mennesker, der professionelt arbejder med mad og måltider.

Smag for Livet er medarrangør af og deltager i symposiet MÅLTIDET OG MÅLTIDEN -  HAR VI TID NOK TIL AT SPISE ? (SAMMEN)

Symposiet er et anderledes og udviklende kursusdøgn for mennesker, der professionelt arbejder med mad og måltider. Det foregår over 24 timer på Sølballegaard. Her udvikler forskere, kunstnere, kokke og branchefolk i fællesskab på, hvordan MÅLTIDEN skaber værdi i fremtid og nutid. 

Gennem konkrete eksperimenter og samskabelse får deltagerne ny viden og erfaring, der kan sættes i spil på døgnet – og ikke mindst i hverdagen efterfølgende.

Tiden og rummet mellem tallerknerne er hovedfokus – og måltidernes kvalitet er helt på plads. Et døgn hvor forskellige fagligheder og kompetencer mødes om at skabe de bedste versioner af sig selv samt de produkter og services, man respektivt arbejder med.

Michael Flaherty – professor v. University of Illinois sætter med sit indlæg tiden på plads og kunstnere åbner tidens univers fra forskellige retninger – alle med fokus på MÅLTIDEN og livet mellem tallerknerne.

Symposiet ledes af:

  • Susanne Højlund, Antropolog, Food Culture Studies, Aarhus Universitet og Smag for Livet
  • Morten Nottelmann, ideologisk designer
  • Jakob Vinkler, madkunstner og leder af Institute of Meals, Ebeltoft

Dele af symposiet foregår på engelsk.

Tilmelding nødvendig. Pris 1500,- + moms. Find programmet og tilmeld dig her.

Adresse: 
Sølballegaard
Elbjergvej 13
8420 Knebel
Danmark