Julen og julens måltider er nok nogle af de bedste eksempler på, hvordan duften og smagen af en ret kan sendes os tilbage i tiden og minde os om mennesker og begivenheder, som vi troede, vi havde glemt for længst.
Denne aften kl. 19.00-21.00 vil kokken Klavs Styrbæk, leder af det gastronomiske projekt STYRBÆKS, og Ole G. Mouritsen, leder af Smag for Livet og præsident for Det Danske Gastronomiske Akademi, sammen gøre forberedelser til julen. Med dufte, smag og en god historie vil de bringe erindringerne frem om, hvordan en rigtig jul skal smage og dufte.
Der vil være smagsprøver og lidt natmad med masser af julesmag.
Styrbæk og Mouritsen har skrevet flere bøger sammen, og på denne aften vil deres nye bog, Smagen af jul (udkommer i oktober/red.) kunne købes til julegave-pris. Normalpris kr. 175,-, denne aften kr. 100,-.
Klokken 19.00-21.00. Dørene åbnes kl. 18.30.
Billetpris: 100 kr.