Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Foto: J. G Wang, Wikimedia Commons
    Foto: J. G Wang, Wikimedia Commons

Du er her

Tryk (på) fisk

Søger...

Begivenhed Mød endnu en gang Smag for Livet på Kulinarisk Sydfyn, hvor vi har tre spændende workshops.

Lav smukke, japanske fisketryk - også kaldet gyotaku - sammen med Rikke Højer. Det involverer både hele fisk og blæksprutteblæk. Efter man har lavet fisketryk, lærer man at filetere en fladfisk, og så sluttes der af med at laves stegte fiskefileter af fisken - så man både får en smagsoplevelse og et fisketryk med hjem.

Nysgerrig på, hvad det er for noget? Se Rikkes video her.

Aldersgruppe: 8-12 år

Tidspunkt: Lørdag d. 24. juni og søndag d. 25. juni kl. 10:30 og kl. 13:30

Hver workshop varer ca. 45 minutter.

Adresse: 
Kulinarisk Sydfyn
Centrumpladsen 1
5700 Svendborg
Danmark