Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Symposium om kulinarisk innovation & marine fødevarer

Søger...

Begivenhed Det Danske Gastronomiske Akademi inviterer til symposium om kulinarisk innovation og marine fødevarer.

MANDAG D. 16 NOVEMBER 2020
KLOKKEN 17-19

HOTEL- OG RESTAURANTSKOLEN
KJELDGÅRDSVEJ 1 AUD. C125-A,
2500 VALBY
 

HØR OM, SMAG OG MØD:
Nordiske brislinger, Martin Bregnballe fra Fangst 
Sortmundet kutling, Birte Pawlik fra Lolland Falster 
Dansk tang, Claus Marcussen fra Dansk Tang
Nordiske blæksprutter, Ole G. Mouritsen fra KU-Food

Først til mølle ved tilmelding hos:
Kirsten Skovsby: kasko [at] faelleskoekkenet.dk

Spørgsmål rettes til arrangørerne:
Ole G. Mouritsen: ole.mouritsen [at] food.ku.dk
Louise Beck Brønnum: louise.b [at] food.ku.dk

Adresse: 
Hotel- og restaurantskolen
Kjeldgårdsvej 1, AUD. C125-A
2500 Valby
Danmark