Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Gastrofysikerne Morten Christensen, Mathias Porsmose Clausen og Ole G Mouritsen.
    Gastrofysikerne Morten Christensen, Mathias Porsmose Clausen og Ole G Mouritsen.

Du er her

Mød Smag for Livet på Heartland

Søger...

Info

02. - 04. juni 2017
Begivenhed Smag for Livets gastrofysikere Ole G Mouritsen, Mathias Porsmose Clausen og Morten Christensen gæster Heartland med foredrag og workshop om smag og gastrofysik.

Peber, sennep, løg, chili, hvidløg, wasabi, kål…stærke sager! Bliv klogere på hvad stærk smag er, hvor den er, hvordan den opstår og hvorfor. Landets førende gastrofysikere leverer viden og smagsforsøg, der giver en naturlig forklaring på den stærke smag.

Professor i gastrofysik Ole G. Mouritsen fortæller om smag. Hvad er smag? Hvordan opstår smag? Og hvordan relaterer madens fysiske og kemiske egenskaber sig til opfattelsen af smag i hjernen? Spørgsmål som disse vil blive besvaret.

Vil du dykke ned i det stærke på forhånd, så tjek artiklen Dansk chili er lige så stærk som den sydlandske af cand. scient. Lars Duelund, professor Ole G. Mouritsen og Lene Tvedegaard fra Gartneri Toftegaard, der er specialiseret i bl.a. chili.

Adresse: 
Heartland Festival
Egeskov Slot
Egeskov Gade 18
5772 Kværndrup
Danmark