Naturfag i produktion Kopiark og PDF Kopiark Hent alt som PDFGiv din vurdering Indhold med samme tema Fermentering (30) Aktiviteter i forløbet 1 Fermentering: Når bakterier og gær skaber smagen 2 Svampekulturen koji 3 Alkoholfermentering og eddikebrygning 4 Ole G. Mouritsen og Adam James om smag og fermentering 5 Fermentering af bælgfrugter 6 Mælkesyrefermentering af grønt Forfattere: Martin Petersen | Redaktør: Ditte Jacqueline Rasmussen Vertikale faneblade Aktivitet Et godt sted at starte med fermentering er at omdanne sukker til alkohol og alkohol til eddike. Der gemmer sig en stor forståelse af fermentering i netop de processer. I denne artikel guider Martin Petersen dig gennem processen. Aktivitet1I artiklen Alkoholfermentering og eddikebrygning fortæller Martin Petersen om processerne bag alkoholfermentering og eddikebrygning. Han guider dig fra omdannelsen fra sukker til alkohol og alkohol til eddike.