Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Aktiviteter med temaet Enzymatisk

Eleverne kommer her til at arbejde med at forstå og anvende enzymatisk såvel som ikke-enzymatisk brunfarvning samt evaluere smag og tekstur for at kunne opnå det mest optimale resultat i et køkken. Begreber såsom Maillard-reaktion og oxidation vil blive bragt i spil.
Fag
Kemi
Kompetenceområder
  • -
Faglige temaer
  • Brunfarvning
  • Maillard
  • Oxidation
  • Enzymatisk
  • Temperatur
  • pH
  • Karamelisering
Aktivitetstyper
  • Læs
  • Beskriv
  • Undersøg
  • Kemi
  • 1. g
  • 2. g
  • 3. g
  • Læs
  • Beskriv
  • Undersøg
  • Brunfarvning
  • Maillard
  • Oxidation
  • Enzymatisk
  • Temperatur
  • pH
  • Karamelisering