Madkundskab Kopiark og PDF Kopiark Hent alt som PDF Indhold med samme tema Bagning (14) Råvarekendskab (18) Aktiviteter i forløbet 1 Brownies med valnød 2 Chokoladetrøffel med rosmarin 3 Fastelavnsboller 4 Fransk kirsebærtærte 5 Fynsk brunsviger 6 Kanel-is med surdej - helt uden kanel 7 Skumfiduser med kamille 8 Boller til kakao 9 Jordbær- og rabarbersyltetøj 10 Lime-avocadokage med sukkertang Forfattere: Mie Thorborg Pedersen Vertikale faneblade Aktivitet Oplev smagen af kirsebær i denne franske udgave af kirsebærtærte, og læs om kirsebærrets smag og kulturelle betydning gennem tiden. Opskrift1Opskrift: Fransk kirsebærtærte : Clafoutis Læs mere om kirsebærrets smag og sammensætning, såvel som dets kulturelle betydning gennem tiden her.