Tværfaglig Kopiark og PDF Kopiark Hent alt som PDFGiv din vurdering Aktiviteter i forløbet 1 Plakat: Kend de fem grundsmage 2 Plakat: Vi smager med alle sanser 3 Plakat: Sådan smager vi 4 Plakat: Lav supper, der smager 5 Plakat: Dit smagskit i køkkenet (kun print-selv) 6 Plakat: Umami - den femte grundsmag (kun print-selv) 7 Plakat: Smagens dimensioner 8 Plakat: Madlavningsmetoder (kun print-selv) 9 Plakater: Emulsioner (kun print-selv) 10 Plakat: Det grønne som vi spiser 11 Umami-synergi - Få mere umami i maden (kun print-selv) 12 Maillard-reaktioner og karamellisering (kun print-selv) 13 Smagen af gris - fra jord til bord (kun print-selv) Vertikale faneblade Aktivitet Mayonnaise. Sennepsvinaigrette. Bearnaise. Hollandaise. Behøver det at være lidt af en kunst at lave sine emulgerede dressinger og saucer selv? Ved hjælp af plakaterne vedhæftet denne side kan du give dine elever en visuel guide til, hvordan de laver emulsioner, og hvordan de skal bære sig langsomt ad, så de ikke ender med en skilt dressing eller sauce. Aktivitet1Download plakaterne "Olie i vand emulsioner" og "Olie i vand emulgeringsprocessen" lige her.