Gå til hovedindhold

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

  • Hvordan føles maden? Det kan give en ide om, hvordan den smager. Foto: Simon Sørensen
    Hvordan føles maden? Det kan give en ide om, hvordan den smager. Foto: Simon Sørensen

Du er her

Hvad spiser I derhjemme? Vær med i forskningsprojekt

Søger...

Nyhed Nordic Food Lab søger deltagere til forskningsprojekt med fokus på fisk.

Er du opvokset i Danmark?

Bor du i København eller nær København?

Har du et eller flere børn i alderen 4-12 år, der bor hjemme?

Taler du engelsk?

Svarede du “ja” til alle spørgsmålene ovenfor? Så kan du hjælpe os! Nordic Food Lab leder efter mulige deltagere til et forskningsprojekt.

Målet med projektet er at udforske danske familiers madvaner med fokus på fisk.

Uanset om du spiser fisk eller ej, har vi brug for din deltagelse i et interview (~60 min.).

Vi giver en flaske god cider (værdi ca. 130 kr.) for din ulejlighed.

Er du interesseret i at deltage i projektet, eller skulle du have yderligere spørgsmål, så kontakt os hurtigst muligt på mk [at] nordicfoodlab.org ()

Bag projektet står:

Smag for Livet er et forsknings- og formidlingscenter med fokus på madens smag som central drivkraft for livsglæde, sundhedsfremme, læring, dannelse og madhåndværk med det formål at skabe muligheder for et bedre og rigere liv for den danske befolkning. Det er støttet af Nordeafonden.

Nordic Food Lab er en af partnerne i Smag for Livet. Nordic Food er en non- profit organisation, og har til huse på Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet. Vi udforsker fødevarediversitet og velsmag.

Projektet ledes af

Leder af Nordic Food Lab, Lektor Michael Bom Frøst. mbf [at] nordicfoodlab.org / mbf [at] food.ku.dk

Forskningsarbejdet vil indgå i et PhD-projekt, der undersøger hvordan eksperimentel læring kan bidrage til at udvide børns nysgerrighed for smag og mad.

Vi ser frem til at høre fra dig.