Smag for Livets ledelse:
Ole G. Mouritsen, Syddansk Universitet (centerleder)
Annemarie Olsen, Københavns Universitet
Anette Kamuk, Professionshøjskolen Absalon
Karen Wistoft, Aarhus Universitet
Michael Bom Frøst, Nordic Food Lab
Liselotte Hedegaard, University College Lillebælt
Mikael Schneider, University College Lillebælt
Projektkoordinering, kommunikation og pressekontakt:
Mikael Schneider, projektkoordinator, kommunikation og presse, 4010 1948, misc1 [at] ucl.dk
Eva Rymann, kommunikation og presse, 9350 7071, evry [at] ucl.dk
Deltagere:
Professionshøjskoler
University College Lillebælt
Liselotte Hedegaard, University College Lillebælt
Mikael Schneider, University College Lillebælt
Universiteter
Aarhus Universitet
Karen Wistoft (i Smag for Livets centerledelse), 2613 2653, kawi [at] edu.au.dk
Jonatan Leer, 2729 3980, jonle [at] edu.au.dk
Susanne Højlund, 8716 2125, etnosh [at] hum.au.dk
Karen Klitgaard Poulsen, karenk [at] dac.au.dk
Københavns Universitet
Michael Bom Frøst (i Smag for Livets centerledelse), 2574 7546, mbf [at] food.ku.dk / mbf [at] nordicfoodlab.org
Annemarie Olsen (i Smag for Livets centerledelse), 3533 1018, ano [at] food.ku.dk
Syddansk Universitet
Ole G. Mouritsen (centerleder), 6550 3528/3506, ole.mouritsen [at] food.dk
Morten Christensen, 6550 4041, morten.christensen [at] memphys.sdu.dk
Mathias Porsmose Clausen, mpclausen [at] memphys.sdu.dk
Mie Thorborg Pedersen, mie_thorborg [at] hotmail.com
Ungdomsuddannelser
Sct. Knuds Gymnasium, Odense
Jan Geertsen 4056 2595, mail [at] jangeertsen.dk
Bjarne Jeppesen, Bjarne.Jeppesen [at] Skolekom.dk
Jesper Mebus, 6593 2617, mebus [at] msn.com
Rybners-HTX, Esbjerg
Lars Husum, 5288 8299, 7913 4545, lars.husum [at] bbsyd.dk
HTX Aalborg
Anja Ravnsbæk, 2526 6887, AnRa [at] aatg.dk
Aarhus Katedralskole
Henrik Parbo, hp [at] akat.dk
Risskov Gymnasium
Casper Thrane, ct [at] risskov-gym.dk
Jørgen Holdt Eriksen, je [at] risskov-gym.dk
Håndværkerskoler
Food College Aalborg
Simon Sørensen, 4292 0043, siso [at] foodcollege.dk
Innovationskøkkener
Styrbæks
Klavs Styrbæk, 2170 8017, klavsstyrbaek [at] hotmail.com
Nordic Food Lab
Michael Bom Frøst, 2574 7546, mbf [at] nordicfoodlab.org