Gå til hovedindhold
Luk den udskriftsvenlige visning

Vil du have nyt om smag inden for forskning, håndværk og undervisning? Tilmeld dig Smag for Livets nyhedsbrev her.

Du er her

Tidligere nyhedsbreve

Søger...

Gå på opdagelse i Smag for Livets tidligere nyhedsbreve

Oktober 2022
Gratis webinar om klimavenlig mad | Video: Smagen som drivkraft for grøn omstilling | Æbleflæsk med røget bacon

August 2022
GastroLabCollege er I gang | Mød os på Aarhus Food Festival | Opskrifter med sensommerbær

Juni 2022
Maddannelse | Umamidressing til grøn sommermad | Gastronomisk bogcafe

Maj-juni 2022
Madmæssig Mangfoldighed | Vis Mig Din Måltidskasse... | Mød Os Ved Forum Tinderbox

April 2022
Unge kokke skal lære os at spise klimavenligt | Saltet fisk og garum = umami | Sankeguide

Marts 2022
Mad er først bæredygtig, når den er spist | Bestil nyt gratis spil om umamisynergi | Mesterlige rabarberdesserter

Februar 2022
Sådan får du flere vindere på dit hold | Gratis plakater | 6 supper med mere smag

Januar 2022
Fastelavnsbolle med kaffe og hasselnød | Alt om sauce | Værsgo - en grønnere madplan

December 2021
Kokkens guide til julemiddag i ro og mag | Duftende bruning | Videoer til juledagene

November 2021
Børn vil gerne spise mere fisk | Lær af fejlene | Gløgg og brunkager

Oktober 2021
Smagsdidaktik i praksis | Smagen af is | Græskar i risotto, salat, boller og is

September 2021
Perfekt omelet, mayo og bearnaise | De bedste kartofler | Lav din egen bubble tea

August 2021
Dine børn spiser, som du gør | Madkundskabs-valghold møder kokkeelever | Striefkache med hindbær

Juni 2021
Særlige aromaer forstærker umami | Byg et fermenteringslab | Sidste chance: Oplev Creative Tastebuds

Maj 2021
Ny forskning: Børns fortrolighed med fisk | Smagen af honning | Podcast og guide til kaffesmagning

April 2021
Du er inviteret til Smag for Livet-konference | Til prøve i madkundskab - sådan | Smagen af vildt

Marts 2021
Lad dine elever forske derhjemme | Få et godt smags-lager i køkkenskabet | Æg fra hele verden

Februar 2021
Nye opskrifter til 4 ugers #grønmarts | Mød os på Læringsfestival | Podcast om koji og miso

Januar 2021
6 forslag: Red planeten bid for bid | Ost for fagfolk | Umamificeret grønt, tempehburger og fastelavnsboller

December 2020
Her er alle kokkens juleopskrifter + en tidsplan | Spil og eksperimenter i klassen | Lav dine egne julesild

November 2020
Umami-synergi | Undervis med Maillard-reaktioner | Julepodcast: Noget i gære under Smagslågen?

Oktober 2020
Bruning så englene synger | Videoforedrag med Professor Smag | Guide til din egen æblekage

September 2020
Forlæng smagen af bær, æbler og grønt | Skærp elevernes appetit på fagtekster | Smagsideer til efterårsferien

August 2020
Kom på Science for Foodies-workshop | Forstå din ost | Grønt madmod for børn

Juni 2020
Smag stranden med klassen eller sankevennerne | Nye kort: Madlavningsmetoder | Jordbær og koldskål

Maj 2020
Sønderjysk kaffebord - symbol på fællesskabet | Kan et æg eksplodere | Prøv rabarberdesserter fra en vinder

April 2020
Køn i skolekøkkenet | Omelet på kokkemanér | Test din lugtesans

Marts 2020
Spis bæredygtigt gennem velsmag | Gratis hjemme-læring for børn og unge | 7 hjernepauser med smag

Februar 2020
Er du etisk eller moraliserende? | Grøn umami | Spil kan give børn mere mod på grønt

Januar 2020
Ny gratis bog om smag og læring | Sådan skærer du blæksprutte | Brug sanserne og undgå madspild

December 2019
Kokkens guide til julemiddag uden stress ✨ Smager du skønt, kærligt eller moralsk? ✨ Rabat på Creative Tastebuds-billetter

November 2019
Koji gør underværker for dine grøntsager | Smag kunsten i dansk | Æbleflæsk til julefrokosten

Oktober 2019
Græskar, svampe og risotto | Madhåndværk med sanserne | Gratis e-bog: Smagsmysteriet

September 2019
Kan vores smag redde kloden | Afrikadeller | Agurker med blikfang til børn

August 2019
Lån GastroLab med din klasse | E-numre - skidt eller kanel? | Ismesterens bedste tips

Juni 2019
Guide til tanggastronomi | Lær at udnytte maden bedre | Smag i kunsten

Maj 2019
Børn og grøntsager | Dygtige madhåndværkere har skarpe sanser | Teenagere laver ultimativ madpakke

April 2019
Tag med 7.B i køkkenlaboratoriet | Guide til 7 smagsdimensioner | Ultimative asparges

Marts 2019
Sådan styrker vi dansk gastronomi bredt | Lær med smagsritualer | Ramsløgsmør og en smuk guide til vild mad

Februar 2019
Naturfaglig genvej til god mad | Når citronmånen lyser op | Se ind i smagen

Januar 2019
Det vi ikke ved om børns smag | Mayoscience i skolen | Ind i fastelavnsbollen 

Du kan tilmelde dig Smag for Livets nyhedsbrev her. Det udkommer sidste tirsdag hver måned.